
حجت الاسلام حکمت حکیمی فر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در استان کردستان اظهار داشت: با نیم نگاهی به منظومه فکری امام خمینی(ره) و اصول مکتب جاودانه و انقلابیاش، درمییابیم که مهمترین دلمشغولی آن پیر سفرکرده، استقرار نظام و حاکمیتی مبتنی بر اندیشه ناب اسلامی همراه با رویکرد انقلابی و استکبار ستیزی بود.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان بیجار گفت: از میان همه ویژگیها و شاخصههای شخصیتی و رفتاری و نوع بینش و نگرش آن مرد الهی میتوان اصالتبخشی به احکام و دستورالعملهای دینی در مقابل ایسم و ایزمهای التقاطی و انحرافی و فلسفههای پوچ غربی و شرقی و بلکه تمامی قدرتهای پوشالی و مادی دنیا دانست.
این استاد حوزوی افزود: او که تنها خدا را میدید و با رضای خدا قیام و قعودش و فریاد و سکوتش را تنظیم مینمود، از خدا میترسید و به او نیز توکل میکرد و لذا با تمام غیرت و تعصب در مقابل تمامی قدرتهای زورگوی دنیا تمامقد ایستاد و انقلابی را تدارک دید تا ضمن جاودانگی و الهامبخشی، ثمره و محصولی همچون جمهوری اسلامی را به بشریت تشنه عدالت و معنویت بهویژه ملت شایسته و بزرگ ایران اسلامی عرضه نمود.
حجت الاسلام حکیمی فر تصریح کرد: ۱۲ فروردین روزی که ناباورانه، دیدگاه و باور چنین مرد الهی با سرانگشتان دست ملتی متدین و انقلابی، ماهیت نظام سیاسی برآمده از انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان کشید. اولین دولت و حکومت مبتنی بر احکام شریعت و دین، نویدبخش نجات ملتی مظلوم که سالها از ظلم طاغوتیان و وابستگان به بیگانگان غربی و شرقی رنج میبرد و حال تحت لوای دین روی پای خود ایستاده و از عمق وجود، شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی را سر میداد.
مدیر مدرسه علمیه بیجار گفت: وقتی صحبت از نامگذاری حاکمیت برآمده از انقلاب ملت ایران در محافل عمومی و خصوصی بهمیان آمد و بسیاری از فرنگدیدهها و خودباختگان فرهنگهای بیگانه، تعابیر و اسمهایی عاری از روح و مغز دیانت و مکتب را مطرح مینمودند، این سکاندار کشتی انقلاب بود که افکار عمومی ملت ایران را هدایت و راهنمایی کرد و قاطعانه فرمود: «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد».
این استاد حوزوی عنوان کرد: امام که رضوان خدا بر او باد، با این بیان، وحدت نظری در نوع نگرش ملت نسبت به هویت انقلابی اسلامی نظام و جامعه ایران پس از ۲۲ بهمن ۵۷ بهوجود آوردند تا همگان تحت سایه ولایت فقیه، یکپارچه و یکصدا یک حقیقت را فریاد کنند و پای آن نیز برای همیشه زمان بایستند.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) بیجار اظهار داشت: آنچه همواره دغدغه امام و سپس خلف صالح او امام خامنهای (مدظلهالعالی) بوده است، وحدت کلمه در جهت استمرار و پاسداشت ارزشها و آرمانهای چنین انقلاب و نظامی بوده است.
وی تاکید کرد: البته روحیه انقلابی و استکبارستیزی و یاریرسانی به مظلومان و مستضعفان عالم به معنی بستن دروازههای کشور انقلابی اسلامی ایران بر روی دنیا نبوده و نیست!.
حجت الاسلام حکیمی فر تاکید کرد: البته هرچه جلوتر میرویم جدی بودن و صحت هشدارهای دیدهبان تیزبین انقلاب، مقام معظم رهبری را بیشتر احساس میکنیم، آنجا که فرمودند: «مراقب عوامل نفوذی چه فردی و چه جریانی آن باشید که جهتگیری اصلی نفوذ، ایجاد انحراف در مسیر انقلاب و نظام آنهم بهوسیله خودیهای بیبصیرت و غافل است». کسانی که علیرغم تأکیدات رهبری عزیز انقلاب بر طبل دوگانگی در جامعه، وسوسهگرانه میکوبند و اصرار بر اندیشههای اومانیستی و لیبرالیستی و سکولاریستی، آنهم در قالب نام و نشان جمهوریت و حتی اسلامیت دارند و به عبارت روشنتر، جمهوری اسلامی دمکراتیک و سکولار را ترویج میدهند تا بدینوسیله اصول مکتب امام و آرمانهای انقلاب اسلامی را بهراحتی از متن جامعه و نظام انقلابی و مکتبی ایران بزدایند.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان بیجار در پایان سخنان خود گفت: هرچند زهی خیال باطل زیرا که ملت شریف ایران قاطعتر و رساتر از ۱۲ فروردین ۵۸ فریاد میکند که جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد